Poroholma

Majoitu

Rauman Poroholma - Majoitu

Poroholman Lomakeskuksessa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja tasokkaasta caravan alueesta mökkeihin ja majatalohuoneisiin sekä hostelliin. Alueen 1800-luvun pitsihuvila on myös muutettu pieneksi majataloksi.
Alla on esitelty tarkemmin alueen majoitusvaihtoehdot.

Majoittujien käytössä:
Yhteistilat ►
Sauna yleisillä vuoroilla ►
Lue varausehdot täältä ►

HUOM: Varaukset Juhannuksen ajaksi erillisellä sivustolla ►

Varaa majoitus juhannukseksi ►


Camping-symboli Karavaanipaikka Karavaanipaikka

KARAVAANIPAIKAT
Poroholman lomakeskuksen tasokkaalla viiden tähden caravan-alueella tunnet olevasi hyvässä huomassa. Matkailijan on mahdollista majoittautua aivan rannan tuntumaan, josta aukeaa mahtavat näköalat avomerelle tai mukavasti puistoalueelle puiden suojaan. Koko karavaanialue on yhteistä puistoa jossa pohjana on hyväkuntoinen nurmi. Alueelle voi tehdä varauksen netissä, mutta se ei ole toukokuu–syyskuu välisellä ajalla välttämätöntä (pl. juhannus). Lokakuusta kesäkuun alkuun matkailujaneuvopaikat ovat ostettavissa vain netistä. Lemmikit sallittu. Tietyn paikan varaus ennakkoon ei ole mahdollista. Mikäli haluatte viereiset paikat ystävienne kanssa, ilmoittakaa tästä saapuessanne lomakeskukseen. Voitte varata paikkaa vieressänne ystävällenne. (Varaus Juhannuksen ajaksi erillisellä sivustolla ► )
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►

Varaa majoituspaikka ►

 


Teltta-symboli Telttapaikka Telttapaikka

TELTTA-ALUE
Porohoman lomakeskuksen telttailualue on aivan niemen kärjessä, puiden siimeksessä. Alueelle ei voi tehdä varausta, alueella riittää tilaa kaikille tulijoille. (pl. erikoistapahtumien, kuten Juhannuksen aikana)
Lue lisää ►


Mökki-symboli Leirintämökki Leirintämökki

LEIRINTÄMÖKIT 2x2hh
Poroholman lomakeskuksen leirintämökit on perinteisiä, yksikerroksisia, terassillisia hirsimökkejä, jotka sijaitsevat mukavasti metsän siimeksessä, mutta siltin alueen loistavimmilla paikoilla. Mökit on tarkoitettu kesäkäyttöön ja ne ovat valmistuneet vuonna 2010. Mökkivuokraajien ikäraja on 20 vuotta, huoltajan seurassa voivat majoittua myös alle 20 vuotiaat.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►

Varaa majoitus Booking.comista ►Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

RIVITALO
Rivitalossa on neljä kahden henkilön huonetta. Jaettu suihku ja kaksi wc:tä sijaitsevat rivitalon käytävällä. Huoneissa on jääkaappi ja mikro.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►Purjelaiva Kathrina Kathrina

RURJELAIVAHOSTELLI GERDA RYHMILLE
Poroholman laiturissa on ryhmien mahdollista majoittua mahtavassa purjelaivassa, priki Gerdassa. Purjelaivahostellissa on erilliset majoitus- ja kylpyhuonetilat miehille ja naisille. Vuonna 2005 rakennetut huoneet sijaitsevat purjelaivan alakannella, niissä on tilavat kerrossängyt ja jokaisessa sängyssä on eteen vedettävä verho. Laivassa on yhteiset, jaetut oleskelutilat.
Lue lisää ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

AUGUSTIN MAJATALO
Majataloa remontoidaan, eikä se ole toistaiseksi varattavissa. Poroholman lomakeskuksen ja koko Rauman mahtavimmalla paikalla sijaitseva 1800-luvun pitsihuvila, jossa osa tiloista on muutettu majatalon huoneiksi vuonna 2013. Varattavana on kolme idyllistä huonetta, joissa erilliset sängyt. Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Huoneet sijaitsevat pitsihuvilan yläkerrassa, ei hissiä.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

BLOMQVISTIN TAVERNA
Majataloa remontoidaan, eikä se ole toistaiseksi varattavissa. Kodikkaasti sisustettu, kaksi kerroksinen vanha puutalo sijaitsee meren rannalla. Tavernassa on seitsemän kahden hengen huonetta, joissa erilliset sängyt. Jaetut Wc- ja suihkutilat löytyvät käytävältä huoneiden välittömästä läheisyydestä. Jaettu keittiö jossa jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokapöytä. Osa huoneet sijaitsee yläkerrassa, ei hissiä.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►


Sänky-symboli Augustin majatalo Augustin majatalo

HIRSITALO
Hirsitalossa on varattavissa vain syksyllä. Talossa on yksi 4hh, jossa on kaksi huonetta, neljä yhden henkilön sänkyä, suihku ja wc, sekä jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro. Hirsitalon yhden henkilön huoneessa, on yksi huone, yksi yhden henkilön sänky, suihku ja wc, sekä jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro.
Lue lisää ►
Lue varausehdot täältä ►
Muut majoitusvaihtoehdot

Jos alueelta ei löytynyt sopivaa majoitusta alla on muita hyviä majoitusvaihtoehtoja Raumalla.


Sänky-symboli Hotelli Vanha Rauma Hotelli Vanha Rauma

HOTELLI VANHA RAUMA
Hotelli Vanhassa Raumassa majoitut arvokkaassa funkisrakennuksessa Vanhassa Raumassa. Hotellissa on 20 hyvinvarusteltua ja persoonallista huonetta.
Lue lisää Hotelli Vanhasta Raumasta täältä.