Poroholma

Majoitu

Rauman Poroholma - Majoitu

Poroholman Lomakeskuksessa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja tasokkaasta caravan alueesta mökkeihin ja majatalohuoneisiin sekä hostelliin. Alueen 1800-luvun pitsihuvila on myös muutettu pieneksi majataloksi.
Alla on esitelty tarkemmin alueen majoitusvaihtoehdot.

Majoittujien käytössä:
Yhteistilat ►
Sauna yleisillä vuoroilla ►Juhannus

RMJ: majoitus Juhannuksen ajaksi erillisellä sivustolla ►

Varaa majoitus juhannukseksi ►


Camping-symboli Karavaanipaikka Karavaanipaikka

KARAVAANIPAIKAT
Poroholman lomakeskuksen tasokkaalla viiden tähden caravan-alueella matkailijan on mahdollista majoittautua aivan rannan tuntumaan, josta aukeaa mahtavat näköalat avomerelle tai mukavasti puistoalueelle puiden suojaan. Koko karavaanialue on yhteistä puistoa jossa pohjana on hyväkuntoinen nurmi. Paikkoja ei voi varata ennakkoon, paikat valitaan saapuessa (pl. juhannus). Mikäli haluatte viereiset paikat ystävienne kanssa, voitte saapuessanne varata paikkaa vieressänne ystävällenne.

Lemmikit sallittu.
Lue lisää ►
Varaus Juhannuksen ajaksi erillisellä sivustolla ►


Teltta-symboli Telttapaikka Telttapaikka

TELTTA-ALUE
Porohoman lomakeskuksen telttailualue sijaitsee Ruormiehen takana ja paikoitusalueen vieressä. Alue on puiden siimeksessä, ja sieltä on kauniit näkymät puistomaiselle alueelle ja merelle. Alueelle ei voi tehdä varausta, alueella riittää tilaa kaikille tulijoille. (pl. erikoistapahtumien, kuten Juhannuksen aikana)
Lue lisää ►


Mökki-symboli Leirintämökki Leirintämökki

LEIRINTÄMÖKIT 2x2hh
Poroholman lomakeskuksen leirintämökit on perinteisiä, yksikerroksisia, terassillisia hirsimökkejä, jotka sijaitsevat mukavasti metsän siimeksessä, mutta siltin alueen loistavimmilla paikoilla. Mökit on tarkoitettu kesäkäyttöön ja ne ovat valmistuneet vuonna 2010. Mökkivuokraajien ikäraja on 20 vuotta, huoltajan seurassa voivat majoittua myös alle 20 vuotiaat. Lemmikit sallittu. Vuokrataan ilman petivaatteita.
Lue lisää ►Varaa mökki ►